MEMORO 4 Elementi 'Primitivo Puglia IGT' 2022

Beschikbaarheid: Op voorraad
Het karakter van Puglia is verweven met het omhelzen van de aarde. De landschappen, gevormd door geologische krachten, variërend van kustlijnen tot iconische trullihuizen. 
De landbouw gedijt op vruchtbare grond, het levert olijven, druiven en meer op, waardoor de regio aan de geschenken van het land wordt gebonden. Te midden van duurzaamheid en door zijn inspanningen harmoniseert Puglia traditie en vooruitgang om zijn aardse verbinding te eren met de komende generaties.
Primitivo, een druif met eeuwenoude wortels, deelt een intieme en duurzame band met de zonovergoten regio Apulië. Badend in de mediterrane warmte floreren de Primitivo-wijnstokken en leveren ze wijnen met een krachtige smaak op, met karakter en volle rijkdom. Het landschap van Puglia en de zilte zeebries bepalen de rijping van de druif en zorgen voor een infusie met het warme karakter van de regio.

Onze "Memoro Primitivo", gemaakt volgens de "leggero appassimento"-methode, onthult een levendige robijnrode tint en aroma's van zonovergoten rode bessen en een vleugje gedroogde kruiden. In de mond biedt deze wijn een levendige uitbarsting van smaken van rijpe kersen en pruimen, 
ondersteund door subtiele tonen van vanille. De afdronk is glad en medium-body, waarin de invloed van het appassimento wordt aangetoond. Gastro: Uitstekende keuze bij lamsvlees, pasta met vleessaus, gestoofd vlees, Apulische pecorinokaas.



 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »